Mason's (72)

Mason’s wordt ook wel de chino expert uit Italië genoemd. De materialen zijn zorgvuldig uitgekozen door Mason’s clothing met een voorliefde voor katoen. De broeken van Mason’s zie je natuurlijk ook in onze winkels en online bij Duetz.

Producten 1-20 van 72

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

MASON'S

Een chino is de perfecte broek die erg veelzijdig is. En Mason’s heeft hier verstand van! Mason’s wordt ook wel de chino-expert uit Italië genoemd.

PERFECTE BROEK

Een chino is de perfecte broek die tussen de casual jeans en de zakelijke pantalon in zit. Een veelzijdige broek waarmee elke look kan worden gecreëerd. En Mason’s heeft er verstand van. De oorsprong van het merk ligt in de badplaats Forte Dei Marmi en de fabriek en de eerste winkel is hier nog steeds gevestigd.

ZORGVULDIG UITGEKOZEN MATERIALEN

De materialen zijn zorgvuldig uitgekozen door Mason’s clothing met een voorliefde voor katoen. Stevige broeken komen hier uit voort met een heerlijke pasvorm. In combinatie met vernieuwde ontwerpen en trendy kleuren is er voor iedere gelegenheid een geschikte Mason’s chino te vinden. De chino is in de laatste jaren steeds populairder geworden.

De broeken van Mason’s voor de zelfverzekerde man die graag goed en stylish voor de dag wilt komen. Door het grote aanbod aan chino’s zijn deze perfect te combineren voor elke look. Ga je voor een casual look, combineer deze dan met sneakers en een sportief T-shirt.

ONLINE MASON’S SHOPPEN

Waar vind je Mason’s? Natuurlijk bij Duetz! Dat kan zowel online als in de een van de winkels van Duetz! Kom langs in een van onze winkels of bestel eenvoudig online. Past het toch niet bij je? Dan mag je altijd gratis retourneren in de winkel of via de post.