Josephine & Co (66)

Kleding moet je een goed gevoel geven. Dat gaat verder dan alleen comfort: een zelfverzekerde uitstraling bereik je pas als alles aan je outfit 100% klopt. Deze belofte doen Josephine & Co en daarom vind je ook bij Duetz een ruim assortiment van dit mooie merk. 

Producten 1-20 van 66

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

JOSEPHINE & CO 

Josephine & Co is opgericht door een man met visie en een feilloos gevoel voor stijl, een man die weet wat vrouwen willen. Vanuit zijn ervaring als eigenaar van een goed lopende boutique besloot hij zijn kennis en eigenzinnige visie in te zetten voor zijn eigen modemerk. Uit liefde en respect vernoemde hij het merk naar zijn ouders: Josephine & Co..

DE VISIE

Kleding moet je een goed gevoel geven. Dat gaat verder dan alleen comfort: een zelfverzekerde uitstraling bereik je pas als alles aan je outfit 100% klopt. Een perfecte pasvorm, stoffen en breisels van topkwaliteit, gemaakt met liefde en respect. Ontworpen met jou in gedachten. Jouw dynamische leven, jouw vanzelfsprekende behoefte aan comfort, jouw liefde voor fashion, jouw unieke gelaagdheid. Urban & edgy. Vrouwelijk & stijlvol. Cool & casual. Confident, above all.  In elke vrouw schuilt een Josephine. Geef haar een podium met deze kick ass feelgood fashion. Kies voor een pantalon of spijkerbroek om je Josephine & Co outfit af te maken. 

JOSEPHINE & CO SHOPPEN

Items van Josephine & Co bestel je natuurlijk bij Duetz. Bestel snel en gemakkelijk online of kom langs in één van onze Duetz winkels om jouw favoriete kleding te passen!